4 situace, kdy se vyplatí mít po ruce Juvenil Booster

Známe to všichni. Někdy se svět točí rychleji, než je nám milé. Doplnit efektivně ztracenou energii a zvládat každý den s lehkostí teď ale můžete díky vyvážené kombinaci přírodních bylinných extraktů, vitamínů a patentovaného komplexu Juvenil. Osvědčená receptura vhodná pro sportovce, studenty, manažery, rodiče malých dětí i seniory. Juvenil Booster vás rychle vrátí do hry. Stačí 2 tobolky denně.

Přiznejme si, že dnešek relaxování a dlouhému nabírání ztracené energie zrovna nepřeje. Spěcháme, jen co vystrčíme nohy z postele. A tak není divu, že občas potřebujeme „nakopnout“. Jak psychicky, tak fyzicky. Jestli se alespoň v jedné z následcích situací poznáváte, je pro vás Juvenil Booster to pravé.

 

  1. Čeká vás důležitá zkouška, stojíte před zásadním pracovním úkolem

Důležité je nepanikařit, dobře si práci rozvrhnout a stanovit si reálné cíle. Kromě toho nezapomeňte na lehkou fyzickou aktivitu, doplňování tekutin a dostatek spánku. Je jasné, že stres den ode dne narůstá a pocit vyčerpání se blíží. Juvenil Booster vám pomůže odstranit únavu, snížit napětí a stres, zlepšit koncentraci a výkonnost.

 

  1. Jsou před vámi významné závody či zápas, máte za sebou náročnou sportovní aktivitu

Součástí přípravy na zásadní sportovní výkon, je dodržovat pitný režim, vyhýbat se tučným a těžkým jídlům a dbát na spánkovou hygienu. Méně už se mluví o tom, jak důležité je znát prostředí závodu, nepodcenit počasí a zabezpečit si pohodlí po ukončení akce. Juvenil Booster dokáže aktivovat před výkonem, podpořit svalovou činnost a zajistit rychlou regeneraci.

 

  1. Chystáte se na dovolenou, hodláte cestovat letadlem

Odjezd na dovolenou bývá málokdy v poklidu. Načasujte si balení a zařizování všech nezbytností klidně do celého týdne před dnem D. Budete-li řídit, snažte se dostatečně odpočívat, nepodceňte příjem tekutin, a když bude nejhůř, vizualizujte si tu pohodu, až dorazíte na místo. Juvenil Booster se postará o okamžité povzbuzení, zbystření smyslů a odstranění příznaků jet legu (pásmové nemoci).

 

  1. Necítíte se ve své kůži, prodělali jste nemoc nebo úraz, chybí vám elán

Aby tělo zvládlo onemocnění nebo úraz, potřebuje dostatek energie a životně důležitých látek. Nebuďte na sebe moc přísní, dopřejte si odpočinek, tekutiny a vyváženou stravu. Postupně a pomalu přidávejte pohyb. Juvenil Booster prospěje zlepšení fyzické a psychické kondice, podpoří prokrvení mozku a končetin, zpomalí stárnutí.

 

Juvenil Booster je přírodní preparát vhodný pro životní styl aktivních lidí, kteří chtějí být sami sebou, přemýšlejí o svém zdraví a jsou odhodláni si ho zachovat co nejdéle. Obsahuje účinné extrakty z ginkgo biloby, maralího kořene, klanoprašky a sibiřského ženšenu, vitaminy E a B6 a patentovaný přírodní komplex Juvenil®. Každá z ingrediencí má příznivý vliv na povzbuzení, koncentraci a výkonnost, navíc se u nich vyskytují i specifické účinky.

 

 

Ginkgo biloba zajišťuje správnou mikrocirkulaci krve, zlepšuje paměť a schopnost soustředění, napomáhá při léčbě demence i Alzheimerovy choroby, má antioxidační účinky a oddaluje stárnutí, prospívá zdraví sluchu a zraku.

Maralí kořen pomáhá udržet životní energii, zlepšuje schopnost učení a paměť, zvyšuje plodnost, zrychluje rekonvalescenci po operacích, snižuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi, urychluje regeneraci jaterní tkáně.

Klanopraška posiluje při dlouhodobé únavě a vyčerpanosti, zmírňuje pocity úzkosti a podráždění, stimuluje nervový systém, zlepšuje zrakovou adaptaci na tmu, podporuje činnost srdce, povzbuzuje libido a posiluje sexuální energii, reguluje hladinu cukru a snižuje cholesterol v krvi, ochraňuje játra a urychluje proces jejich regenerace, vykazuje antihemoragické, antialergické a antibakteriální schopnosti.

Sibiřský ženšen podporuje imunitu a má protizánětlivé účinky, dodává energii, zlepšuje kognitivní funkce (zejména schopnost soustředění a učení), potlačuje nežádoucí efekt menopauzy, snižuje negativní projevy stresu, podporuje činnost srdce, působí jako součást prevence nástupu různých forem demence, srovnává hladinu cukru v krvi a urychluje hojení ran.

Vitamin E zpomaluje pokles mentální kapacity související s věkem, zlepšuje koncentraci a schopnost učení, podporuje činnost nervového systému, usnadňuje transport kyslíku pomocí červených krvinek, zvyšuje sílu svalů, působí proti únavě a podporuje činnost pohlavních orgánů.

Vitamin B6 napomáhá k normální psychické činnosti, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, je důležitý při tvorbě červených krvinek a nezbytný pro funkci imunitního systému, napomáhá k regulaci hormonální aktivity.

Juvenil ® je patentovaný přírodní komplex dietárních nukleotidů, peptidů, aminokyselin, vitaminů a minerálních látek, jehož účinnost je ověřena rozsáhlým vědeckým výzkumem, řadou kontrolovaných klinických studií a více jak 50letou léčebnou praxí.

Zpět do obchodu