Hledáte přirozenou podporu během těhotenství a kojení? Juvenil kapky budou vaším něžným parťákem

Těhotenství a kojení patří ke krásným, nicméně náročným obdobím. Pro každou ženu je nanejvýš důležité zabezpečit zdárný vývoj rostoucího miminka. Nároky na výživu stoupají, stejně jako potřeba větší péče a pohody. Právě tehdy může přijít vhod naprosto přírodní doplněk stravy. Komplexní, podporující a harmonizující. Juvenil kapky pomáhají maminkám zůstat ve formě a procházet těhotenstvím i kojením s úsměvem. Dětem pak poskytují bezpečný start do života.

 

Žádné tajemství, jen čistá příroda

Nastávajícím a čerstvým maminkám je možné samozřejmě doporučit pouze dokonale prověřený produkt. Přesně tím Juvenil kapky jsou. V posledních desetiletích prošly celou řadou výzkumů a studií, které potvrdily jejich složení, účinnost i zdravotní nezávadnost. Juvenil je zcela přírodní, neobsahuje alkohol, nemá žádné vedlejší účinky a je vhodný i pro děti a diabetiky.

Účinná látka je vyráběna dlouhou extrakcí živočišné tkáně. Díky tomu obsahuje látky, které jsou našemu tělu vlastní. V první řadě jde o nukleotidy v přirozených vazbách, okamžitě tělem využitelné. Kromě toho se v něm nacházejí krátké peptidy a kompletní skladba aminokyselin (včetně esenciálních). Všechny komponenty Juvenilu v kapkách jsou základem zdravé DNA

 

Klíčové benefity pro maminky i děti

Jedinečné složení kapek je prospěšné ženám v těhotenství, po porodu i během kojení. Jednou z mnoha schopností nukleotidů je totiž zvyšovat připravenost organismu k boji s virovou nebo jinou nákazou. Tělo si je dokáže vyrobit samo, nicméně je to energeticky a časově náročné. V Juvenilu jsou ale nukleotidy nachystány k okamžitému použití. Pomohou překonat náročné týdny vyčerpání, které těhotenství, porod a kojení přinášejí.

Juvenil kapky zároveň podporují rychlý růst tkání, krvetvorbu a správný vývoj nervové soustavy a imunitního systému miminka. V neposlední řadě je důležité zmínit zásadní úlohu nukleotidů v procesu regenerace a harmonizace mikroflóry v tenkém střevě. Právě ona je zodpovědná za imunitní procesy. Úprava poměru bakteriálních kmenů dokáže ovlivnit osu střevo-mozek, a tedy i nervovou soustavu. Jak dobře víme, v našem těle souvisí všechno se vším, takže rovnováha fyzických pochodů přináší rovnováhu psychickou.

Ještě zmiňme nezanedbatelnou úlohu, jakou hraje v životě dítěte kojení. Právě díky němu získává novorozenec nukleotidy, tolik potřebné ke kvalitnímu vývoji. Nejvíc nukleotidů obsahuje kolostrum (mlezivo), jeho množství ale během prvních tří měsíců kojení „spadne“ asi na polovinu. Proto je maminkám doporučováno dbát na pestrou stravu, aby zvýšenou spotřebu doplnily. Juvenil kapky jsou v tomto případě výborným zdrojem potřebných nukleotidů.

 

Bezpečné dávkování po kapkách

Juvenil kapky doporučujeme užívat kdykoli během dne, na lačno nebo po jídle. Můžete je přidat do nápoje, jogurtu či smoothie i přímo do úst. Neměly by ale přijít do kontaktu s ničím horkým. Mají nevýraznou chuť a jsou bezbarvé.

Během těhotenství a kojení můžete užívat 3 ml denně. Kapky jsou schváleny pro děti od 1 roku. Dětem od 1 roku podávejte 1,5 ml přípravku denně.

S ohledem na evropskou legislativu je nemůžeme schválit pro miminka, nicméně celá řada našich zákaznic, které nemohou kojit, je přidává například do mléčné výživy.

Výhodou kapiček jsou dokonalá čistota, snadné dávkování, šetrné složení, vynikající vstřebatelnost a příjemné užívání.

Všem maminkám přejeme, aby těhotenství a období kojení prožily v pohodě a plné sil. Juvenil kapky mohou být průvodcem tímto nádherným obdobím plným změn a nových začátků. Podpoří zdravý vývoj miminka a rodičům pomohou překonat všechny výzvy, které je na nové životní cestě čekají.

 

 

Zpět do obchodu