Proč a kdy dát přednost Juvenilu v kapkách

Juvenil v kapkách: rychlý účinek, příjemné užívání

Jedna z častých otázek, pokud jde o užívání Juvenilu, směřuje k výběru nejvhodnější formy. Zákazníci si v některých případech nejsou jisti, zda volit kapky nebo tobolky, protože účinné látky jsou samozřejmě obsaženy v obou variantách. V tomto článku se dozvíte, proč a kdy sáhnout právě po kapkách Juvenil.

 

Dříve na předpis, dnes pro každého

Kapky (stejně jako tobolky) obsahují účinný komplex aminokyselin a antimikrobiálních peptidů a nukleotidů, které jsou základem zdravé DNA. Jedinečná receptura tkáňového přípravku Juvenil®, patentovaného již téměř před 40 lety, je postavena na extraktu biologicky aktivních látek v nejčistší, a tedy lidským tělem v nejvyužitelnější, podobě. Není bez zajímavosti, že až do 70. let minulého století byl Juvenil pouze na lékařský předpis. Lékaři ho ordinovali onkologickým pacientům k urychlení regenerace po náročných operacích, chemoterapiích či ozařování a podával se ve formě kapek nebo intravenózně.

S nástupem velkých farmaceutických firem v 80. letech a bouřlivým rozvojem léků, založených na chemických sloučeninách, byl Juvenil z lékopisů stažen a stal potravním doplňkem. 

Dnes, v době, kdy se od chemických léčiv snažíme vrátit zase zpět k přirozeným způsobům ochrany a regenerace organismu, je inovovaný Juvenil skvělým pomocníkem v každodenním životě. Nenávykovým, zcela přírodním, bez jakýchkoli vedlejších účinků. Klinické i preklinické testy prokazují jeho pozitivní vliv na zdraví zažívacího traktu, ledvin a jater. Obsažené látky napomáhají urychlit regeneraci buněk, podporují správnou funkci imunity, snižují pocit únavy a navozují tak tělesnou i duševní harmonii.

 

Kapky účinkují rychle, mohou je i batolata

Juvenil kapky jsou postaveny na účincích extraktu z živočišných tkání, který je plný biologicky aktivních látek. Tyto látky jsou klíčové pro správné fungování našeho organismu. Zastavme se krátce u vysvětlení, oč jde. Vysoce jakostní extrakt se vyrábí speciálním patentovaným postupem, při využití moderní technologie, která umožní z velkého množství vstupních surovin vyextrahovat vysokou koncentraci těchto důležitých složek do velmi malého objemu. Získané látky mají nízkou molekulární hmotnost (pod 10 kDa) a jednoduchou strukturu, a proto jsou po aplikaci přípravku okamžitě využitelné v lidském těle pro úpravu fyziologických procesů organismu.

 

To je jeden z důvodů, proč vybrat Juvenil kapky. Tady jsou další:

  • Rychlý účinek: podávání přípravku v tekuté formě rovnou do úst zaručuje okamžitý kontakt se sliznicemi a tedy velmi rychlé vstřebání účinných látek do krevního oběhu, který je roznáší k buňkám v těle.
  • Dokonalá čistota: kapky jsou prosté jakýchkoli příměsí (zahušťovadel, konzervantů, barviv), protože nemusí držet tvar pilulek, nemusí mít lákavou barvu a podobně.
  • Snadné dávkování: jednoduše nalijete do přiložené odměrky množství podle potřeb a věku konkrétní osoby.
  • Šetrné složení: nedráždí trávicí trakt a mohou je užívat i osoby s žaludečními vředy nebo jinými poškozeními bez obav z podráždění.
  • Příjemné užívání: tekutiny jsou obecně lépe přijímány, a to jak dospělými, tak velmi malými dětmi nebo lidmi s nejrůznějšími polykacími obtížemi. Kapky mohou být přidány do nápojů a pokrmů nebo na lžičce.

Pro koho jsou Juvenil kapky vhodné:

  • Velmi malé děti: jakmile se z kojence stane batole, lze látkami obsaženými v kapkách Juvenil posílit jeho obranyschopnost, pomoci při rekonvalescenci po užívání antibiotik a podobně.
  • Těhotné a kojící ženy: na organismus budoucích maminek i maminek s malými dětmi jsou kladeny mimořádně vysoké nároky. Juvenil kapky jim dodají potřebné aminokyseliny, peptidy a nukleotidy a upevní jejich vitalitu.
  • Aktivní lidé: v době extrémní psychické a fyzické zátěže pomáhá Juvenil tělu efektivně regenerovat, doplňuje základní stavební prvky DNA a obnovuje síly.
  • Diabetici, alergici, vážně nemocní lidé: dlouhodobým užíváním Juvenilu lze nastartovat ozdravné procesy v těle a podpořit vitalitu. Kapky snadno přijímají i lidé s polykacími obtížemi.
  • Senioři: vyvážený komplex biologicky aktivních látek pomáhá starším lidem zachovat elán, prospívá jejich trávicím procesům, regeneruje a povzbuzuje.

Jak Juvenil kapky dávkovat:

  • Děti od 1 roku: 1,5 ml přípravku denně.
  • Dospělí: 3 ml přípravku denně, nejlépe ráno před jídlem.
  • Osoby s oslabeným organismem: 6 ml přípravku denně.

Zpět do obchodu