Zářivá pleť a silné vlasy? O svoji krásu můžete pečovat s Juvenilem Beauty

Juvenologie je vědní obor, který se zabývá tím, jak zajistit lidskému tělu podmínky, aby si uchovalo co nejdéle vlastnosti charakteristické pro mladý a zdravý organismus. A to je i posláním produktů Juvenil®, jak už jejich název napovídá. Upevňovat imunitu, dodávat energii a zajistit rychlou regeneraci. Abychom ale podpořili nejen vnitřní pohodu a zdraví, ale i vnější půvab našich zákazníků, vyvinuli jsme komplexní nutrikosmetický přípravek Juvenil Beauty. Díky němu bude vaše pleť rozzářená, vaše nehty vyživené, zamezíte padání vlasů a obnovíte jejich krásu a vitalitu, ale můžete se vyhnout i řídnutí kostí, nebo podpořit stav vašich kloubů.

 

O tom, že krása vychází zevnitř, není pochyb. Stejně jako, že příroda má netušené možnosti. A ačkoli je stárnutí přirozené a týká se každého z nás, pomocí vhodných přírodních prostředků lze běh času zpomalit a udržet si mladistvý a svěží vzhled, bez ohledu na přibývající léta. Tato myšlenka nás vedla při snaze vytvořit produkt, který dodá tělu látky potřebné k normální tvorbě kolagenu, správné hydrataci a zdravému metabolismu. Juvenil Beauty představuje nejúčinnější způsob, jak uceleně, za pomoci jediného přípravku, uchovat krásnou pleť, redukovat vrásky, posílit nehty i zpevnit vlasy. Jeho užívání zároveň podporuje zdravý růst a tvorbu kostí a je skvělou prevencí osteoporózy.

 

Čistá příroda dokáže divy

Složení nového preparátu není žádným tajemstvím. Jde o precizně navrženou recepturu sestavenou z přírodních anti-age komponentů nejvyšší kvality. Juvenil Beauty obsahuje například:

 

  • Hydrolyzovaný rybí (mořský) kolagen, který je na rozdíl od hovězího nebo vepřového mnohem lépe vstřebatelný a tělem využitelný. Díky tomu, že zvyšuje syntézu přirozeného kolagenu, dokáže zlepšit stav a strukturu pleti, podpořit její pevnost, zmírnit pigmentové skvrny i akné. Kromě toho regeneruje vlasy i nehty, které se díky němu méně lámou a třepí.

 

  • Kyselinu hyaluronovou odpovědnou například za lesk a pevnost vlasů, minimalizaci předčasné tvorby vrásek, hydrataci pleti a rychlejší hojení ran. Spolu s kolagenem patří kyselina hyaluronová k základním stavebním prvkům kůže, zároveň se podílí na mírnění zánětů a bolestí kloubů, je účinná v boji se suchostí očí.

 

  • Vitamin C, čili velmi silný, pro lidské tělo esenciální, antioxidant. Jeho dostatek je zásadní pro řadu metabolických reakcí, zvyšuje obranyschopnost, ale je také nezbytný k normální tvorbě kolagenu a jeho vstřebávání. Z toho plyne, že má vliv na zdraví všech tkání včetně kůže, svalů, kostí, šlach, vazů a cév. Dostatek vitaminu C napomáhá hojení, detoxikuje, chrání před srdečními chorobami, infekcemi, také odstraňuje únavu a eliminuje stres.

 

  • Vitamin E důležitý pro stabilizaci kožního filmu a hydrataci pleti. Další důležitý antioxidant je spoluzodpovědný mimo jiné za pružnost cév, schopnost buněk regenerovat, za omlazení kůže a předcházení vzniku vrásek. Působí při léčení dermatitidy i herpes, zvyšuje výkonnost svalů, snižuje riziko tvorby krevních sraženin.

 

  • Zinek a selen s pozitivním vlivem na kvalitu vlasů. Speciálně zinek (protizánětlivý minerál) je důležitý při léčbě řady kožních onemocnění, jako jsou lupénka, akné, záněty. Zároveň mírní vypadávání vlasů, urychluje hojení ran a podporuje psychickou pohodu. Selen (protirakovinný minerál) nabízí řešení v boji s lupy, pomáhá snižovat otoky kloubů, poškození chrupavek a podporuje elasticitu pleti.

 

  • „Vitamin krásy“, odborně nazývaný biotin (vitamin B7), hrající zásadní roli v přeměně sacharidů na energii. Tu tělo potřebuje jak k udržení homeostázy, tak také třeba pro růst vlasů. Biotin má příznivý vliv na kvalitní nehty, svěží a pružnou pokožku i zdravý vzhled. Mimo jiné také podporuje nervovou soustavu a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

 

  • Unikátní biologický komplex Juvenil®, což je soubor esenciálních aminokyselin, antimikrobiálních peptidů a nukleotidů tvořících základ zdravé DNA. Tento tkáňový přípravek byl patentován před téměř 40 lety a dlouho předepisován lékaři k urychlení regenerace po chemoterapiích, ozařování nebo operacích. Látky obsažené v Juvenilu® mají pozitivní vliv na obnovu buněk, podporují obranyschopnost a zvyšují tělesnou i duševní pohodu.

 

Zůstaňte svěží uvnitř i navenek

Doplněk stravy Juvenil Beauty můžete bez obav užívat dlouhodobě, zvolit lze ale i jen několikatýdenní kúru. Společně se správnou péčí o pleť, vyváženou stravou a dostatečným pobytem na čerstvém vzduchu dosáhnete omládnutí, vyhlazení a rozzáření pleti.

 

Kromě toho podpoříte imunitní systém, ulevíte kloubům, potěšíte srdce a cévy, zvýšíte regenerační schopnosti svého těla a zbavíte se únavy či stresu. Vaše vnitřní svěžest se brzy projeví i navenek.

 

 

Zpět do obchodu