Jak užívat produkty Juvenil

Naše Juvenilová rodina se rozrůstá, a s tím přibývá i množství otázek na způsob užívání jednotlivých typů produktů. Ptáte se, jestli je podávat na lačno, nebo s jídlem, kolikrát denně i co se stane, když překročíte doporučené dávkování. Doplňky stravy Juvenil byly vyvinuty tak, aby je mohly užívat malé děti, ale pomohly třeba i seniorům v rekonvalescenci. Přečtěte si, který z produktů vybrat v jaké životní situaci a jak využít jejich přínos skutečně Naplno.

Všechny produkty značky Juvenil jsou navrženy tak, aby bylo možné je spolu libovolně kombinovat. Každý z nich obsahuje patentovanou složku Juvenil® jako svou základní součást. Jednotlivé produkty se pak liší množstvím této složky a také svým specifickým zaměřením. Dva základní produkty, konkrétně kapky a tobolky, jsou univerzální a jsou zaměřeny na celkovou regeneraci a posílení imunitního systému. Ostatní produkty, díky obsahu rostlinných extraktů a dalších látek, poskytují cílenou podporu konkrétním oblasti lidského těla. Juvenil Detox je zaměřen na trávicí systém, Juvenil Booster podporuje nervovou soustavu a Juvenil Beauty je cílen na tkáňové systémy, jako jsou pokožka, vlasy, nehty a šlachy.

Pokud tedy například potřebujete celkově povzbudit organismus, zvýšit svou koncentraci a výkonnost a zároveň harmonizovat svůj metabolismus, můžete užívat Juvenil Booster a Juvenil Detox současně. Používáním těchto dvou produktů zároveň získáte plnou dávku extraktu Juvenil® pro optimální podporu vašeho imunitního systému.

 

Juvenil kapky

Účinný komplex aminokyselin, antimikrobiálních peptidů a nukleotidů, které jsou základem zdravé DNA, pomáhá nastartovat v těle ozdravné a regenerační procesy, podporuje imunitu a usnadňuje organismu vypořádat se s akutním nebo chronickým oslabením. Kapky jsou vhodné pro děti od 1 roku, a to v dávce 1,5 ml denně, dospělí užívají 3 ml denně.

  • Kapky jsou „čistší“ než tobolky, neobsahují žádné příměsi a jsou proto vhodné i pro velmi malé děti, vážně nemocné osoby, nebo ty s polykacími problémy. Díky svému složení se „vstřebávají“ prostřednictvím sliznice už v ústech.
  • Kapky se užívají ráno před jídlem, ale není problém užít je kdykoli během dne. Není možné se jimi předávkovat. Naopak – v období zvýšené psychické a fyzické zátěže můžete dávku zdvojnásobit.
  • Někteří zákazníci užívají Juvenil cyklicky, několikrát do roka. Zejména v obdobích, kdy potřebují podpořit kondici a eliminovat zvýšenou zátěž na organismus (před a v průběhu chřipkových epidemií, při zvýšené pracovní zátěži, ve složitých životních situacích), jiným vyhovuje užívat produkt celoročně, protože se nechtějí připravit o benefity, které jim přináší na denní bázi.
  • Kapky není vhodné mísit s horkými nápoji. Mohlo by se stát, že se obsažené bílkoviny denaturují a dojde ke snížení účinnosti přípravku, jde totiž o biologicky aktivní látku.
  • Kapky je možné užívat i během chemoterapie a ozařování. U přípravku byla prokázána rychlejší regenerace chemoterapií nebo ozařováním poškozené tkáně. V přípravku jsou pouze látky přírodního původu, v podstatě čistý stavební materiál pro lidské buňky. V minulosti byly schváleny jako léčivo na předpis pro onkologické pacienty na podporu fyzického stavu v průběhu léčby. Za více než 50 let nebyly zaznamenány žádné kontraindikace s léky ani nežádoucí účinky.

Juvenil tobolky

Extrakt biologicky aktivních látek a účinných složek navázaných na sušinu z vinných slupek, bohatých na antioxidanty, je určen pro období rekonvalescence, při vysoké duševní i tělesné zátěži, alergiích nebo v období chřipek a nachlazení. Tobolky mohou užívat děti od 3 let (1 tobolka denně) i dospělí (2 tobolky za den).

  • Tobolky se díky svému složení vstřebávají ve střevech. Nejúčinnější je užívat tobolky ráno před jídlem.
  • Stejně jako u všech produktů Juvenil, i u tobolek platí, že se jimi nelze předávkovat. V období zvýšených nároků na organismus, můžete dávku zdvojnásobit. Tobolky je možné užívat celoročně, ale i nárazově, stejně jako Juvenil Kapky.
  • Pokud jde o nevhodné kombinace s potravinami, vyhněte se pouze míchání s horkými nápoji. Bílkoviny v tobolkách obsažené by mohly denaturovat a tím snížit svou účinnost.
  • Také v případě otázky užívání během chemoterapie je odpověď stejná jako u kapek – jedinečný komplex Juvenil podporuje rychlejší regeneraci chemoterapií nebo ozařováním poškozené tkáně, dříve byl schválen jako léčivo na předpis pro onkologické pacienty na podporu fyzického stavu v průběhu léčby.

 

Juvenil Detox

Speciální formule, sestavená výhradně z ingrediencí přírodního původu, je vhodná pro pravidelnou detoxikaci a pročištění zažívacího ústrojí. Napomáhá k rychlejšímu trávení a pozitivně ovlivňuje optimální složení mikrobiomu trávicího traktu. Obsahuje jablečnou vlákninu, jablečný pektin speciál, krušinu olšovou, vitamin E a Juvenil. Juvenil Detox užívají děti od 3 let (1 tobolka 2x denně) a dospělí (3 tobolky 2x denně).

  • Juvenil Detox užívejte před jídlem a zapijte ho alespoň jednou sklenicí vody. Teprve potom se najezte. Vláknina potřebuje nabobtnat, aby mohla správně působit. Celkový příjem tekutin za den by neměl klesnout pod 1,5 litru (ideálně okolo 2,5 litru). V počátku může užívání způsobovat jak zácpu, pocit těžkosti, tak i průjem. Jde o vedlejší účinek detoxikace organismu. Zkuste vydržet, po prvním týdnu by se vše mělo upravit.
  • V případě, že požijete více tablet najednou a řádně je nezapijete, může dojít k zácpě. U lidí, kteří nejsou na vlákninu zvyklí a mají hodně usazenin ve střevech, může dojít i k přechodnému průjmu. Vláknina v přípravku je drcená a sušená, pojme velké množství vody, čímž několikanásobně zvětší svůj objem a pak působí jako „kartáč na střeva“ – odstraňuje ze střevních klků usazené zbytky a váže na sebe toxiny. Jinak při předávkování nic nehrozí.
  • Dávkování si rozložte v průběhu celého dne, ideálně 2-2-2. Ale možné je i 3-3.
  • Přípravek je koncipován tak, aby v první fázi pročistil střeva od usazených nestrávených zbytků potravy a odpadních látek. V druhé fázi hojí a optimalizuje sliznici střev a následně napomáhá harmonizaci mikroflóry. To znamená, že upravuje poměry přirozeně se vyskytujících bakterií osidlujících střevo. V této fázi je účinek patrný už i na zlepšující se celkové kondici. Dochází k psychickému zklidnění a zvýšení fyzické pohody. Drtivá většina imunitních procesů probíhá v tenkém střevě. Jeho stav zásadně ovlivňuje obranyschopnost těla.
  • Pokud hodláte podstoupit očistnou kúru, užívejte Juvenil Detox nejméně 1 měsíc. Pokud potřebujete upravit trávení (např. při zhoršené frekvenci vylučování), užívejte přípravek nepřetržitě s tím, že po 1. měsíci snížíte dávkování. Juvenil Detox je vhodné brát buď jako podpůrný nástroj pro zdravá střeva a dobré trávení, a pak zákazníci užívají třeba jen 3 tobolky denně kontinuálně, nebo jako intenzivní „očistnou a redukční kúru“ při které volí maximální dávku, ale třeba jen na omezené období 1-3 měsíců.
  • Při detoxu jistě pomůže a proces zefektivní hlídat si jídelníček. Vynechat maso, cukr, pečivo apod. V počátečních fázích užívání Juvenilu Detox, zejména při nasazení plné denní dávky, se u někoho objevují průjmy nebo naopak zácpa trvající zhruba týden. Oba případy jsou zcela fyziologicky v pořádku a souvisí s probíhající očistou střev. Tento stav ustupuje, ale dá se mu předejít (vyhnout) postupně se zvyšujícím dávkováním v prvních dnech užívání.

 

Juvenil Booster

Přírodní preparát sestavený tak, aby rychle a komplexně posílil fyzickou i psychickou kondici. Uplatníte ho při akutní potřebě okamžitého povzbuzení, k podpoře koncentrace, během zkouškového období nebo třeba ke zmírnění jet legu při cestování. Napomáhá prokrvení periferních částí těla a mozku. Obsahuje extrakty z klanoprašky čínské, maralího kořene, sibiřského ženšenu, ginkgo biloby a také vitamin E, vitamin B6 a Juvenil. Děti od 12 let mohou užívat 1 tobolku denně, dospělým jsou doporučovány 2 tobolky za den.

  • Juvenil Booster má účinky jako energetický nápoj, to znamená, že při večerním užití zhoršuje usínání a spánek. Pokud ale potřebujete zvýšit pozornost (např. při dlouhé jízdě autem), je možné užít doporučenou dávku několikrát denně po několika hodinách.
  • Přípravek je vhodné užívat spíše ráno, večer jen v případě, že potřebujete bdít.
  • Nástup energie pocítíte již po zhruba po půl hodině.
  • Juvenil Booster můžete užívat jednorázově i dlouhodobě. Díky naprosto přírodnímu složení je nenávykový.
  • Obsažené bylinné extrakty mohou snižovat srážlivost krve, proto se při souběžném užívání léků na ředění krve, v těhotenství a při kojení před použitím poraďte se svým lékařem.

 

Juvenil Beauty

Komplexní nutrikosmetický přípravek, vyvinutý ve spolupráci s odborníky v oblasti krásy a zdravého životního stylu. Nejmodernější anti-age komponenty jako jsou vysoce vstřebatelný mořský kolagen, kyselina hyaluronová, vitamín C, vitamín E, selen, zinek, biotin a Juvenil ve směsi, která pečuje o pleť, vlasy i nehty zároveň. Navíc podporuje také imunitní systém, regenerační schopnosti těla a celkovou vitalitu. Juvenil Beauty je určen pro dospělé osoby a užívá se 6 tobolek denně.

 

  • Přípravek lze užívat dlouhodobě, nebo jen jako několikatýdenní intenzivní kúra.
  • Užívá se ideálně v odpoledních nebo večerních hodinách s jídlem, protože obsažené látky se nejlépe vstřebávají během noci.
  • Juvenil Beauty obsahuje rybí kolagen, který je alergenem a není také vhodný pro děti, těhotné nebo kojící ženy.

 

Juvenil Sirup

Přírodní sirup s vysokým podílem ovoce a přidanými ozdravnými látkami pro podporu imunity a regenerace, snížení míry únavy a vyčerpání a psychickou a fyzickou odolnost celé rodiny. Je vyroben bez použití dochucovadel a barviv, jen z přírodní ovocné báze a pro snížení kalorické hodnoty, je doslazen výtažkem z listů rostliny stévie. Obsahuje Juvenil, vitamín C, vybrané vitamíny skupiny B a zinek. Dospělí užívají 50 ml sirupu denně, děti od 3 let 25 ml sirupu denně.

 

  • Užívá se kdykoliv během dne, jako studený nebo teplý nápoj, ale ne horký. Sirup obsahuje biologicky aktivní látky, které by mohly být znehodnoceny a tím by se snížila účinnost přípravku
  • 25 ml sirupu (jedna čárka odměrky na zadní straně lahve) se naředí s 275 ml vody, nebo s množstvím vody dle individuální chuti.
  • Doporučené množství sirupu obsahuje denní dávku účinných látek, ale lze konzumovat i několikanásobně vyšší dávku bez obav z předávkování.
  • Sirup obsahuje přírodní látky, které mohou na světle měnit svou barvu a ani případný zákal není na závadu.

 

Juvenil Limetka-grep

Šumivé tablety dodávají energii, podporují regeneraci a osvěžují. S jejich pomocí snadno dodržíte pitný režim a získáte řadu cenných látek. Juvenil Limetka-grep byl vyvinut jako ochranný a podpůrný nástroj pro sportovce a těžce pracující osoby. Obsahuje hořčík, zinek, vitamin B6 a Juvenil. Děti od 4 let mohou užívat 1 tabletu denně, dospělí 1-3 za den. Tabletu je potřeba rozpustit v 500 ml vody. Množství vody je možné upravovat dle individuální chuti.

  • Juvenil Limetka-grep můžete užívat kdykoli.
  • Šumivé tablety můžete zařadit do svého denního režimu podle potřeby a bez ohledu na to, co konzumujete.

 

 

 

Zpět do obchodu