Jste těhotná? Podpořte své trávení i zdravý vývoj dítěte

Těhotenství je jedno z nejkrásnějších období, říká se. Méně často už ale bývají zmiňovány obtíže, které nastávající maminky mohou pociťovat. Ke změnám trávení, únavě či nabourání přirozených imunitních procesů se přidává i strach o zdravý vývoj plodu. „Dávám děťátku, co potřebuje?“ ptají se těhotné ženy. Aby napomohly vstřebávání všech potřebných živin, mohou využít Juvenil Detox.

Dobré trávení a pohodu pro maminky

Nejen ranní nevolnosti, ale i nadýmání, plynatost, hemoroidy nebo zácpa budoucí matky trápí. „Zejména v posledním trimestru, tedy v období rychlého růstu plodu a blížícího se porodu, jsou kladeny vysoké nároky na správnou funkci celého trávicího systému, především na příjem kvalitních živin a jejich dokonalé zpracování,“ říká doc. MUDr. Dáša Slížová, CSc., zástupkyně přednosty Ústavu anatomie Lékařské fakulty v Hradci Králové.

Existuje několik způsobů, které od poruch zažívání mohou ulevit:

  • jíst menší porce, zato častěji a pomalu,
  • z jídelníčku vyřadit tučné a smažené pokrmy,
  • zařadit do denního programu krátké procházky, plavání nebo těhotenskou jógu,
  • vynechat sycené nápoje, kofein, čokoládu,
  • dbát na pitný režim.

Tou nejdůležitější zásadou je pamatovat na dostatečný příjem přírodní vlákniny. Stimuluje totiž činnost střev, zlepšuje průchod potravy a dokáže na sebe vázat toxické látky a škodliviny. Přispívá tak k normalizaci zažívání a k detoxikaci organismu.

Pro podporu zdravé střevní mikroflóry, která ovlivňuje celkovou kondici včetně imunitních procesů v těle, je vhodné doplnit jídelníček o přípravek Juvenil Detox. Obsahuje jak zmíněnou vlákninu, tak výtažky z krušiny olšové působící mírně projímavě a podporující očistu střev. Jeho součástí jsou i dietární nukleotidy, jejichž dostatečný přísun je klíčový pro kvalitní rozvoj střevního traktu matky i dítěte.

 

Dětem správný růst ještě před narozením

Jestliže je dobře postaráno o zdraví budoucí maminky, daří se i jejímu nenarozenému dítěti. Juvenil Detox zajistí miminku příjem vysokého obsahu nukleotidů nezbytných k rychlému růstu tkání, krvetvorbě, ke správnému vývoji nervové soustavy a imunitního systému.

Pokud dbá těhotná žena na příjem kvalitní, nutričně vyvážené a pravidelné stravy, pak je tento doplněk výborným způsobem, jak dodat jejímu tělu všechny složky potřebné pro přirozený vývoj plodu a zdraví matky.

 

 

Na co se budoucí maminky často ptají

Od chvíle, kdy žena zjistí, že je těhotná ji provází řada otázek. Jde o období náročné po fyzické, ale i psychické stránce. A není nad to, když se budoucí matce dostane odborných a uklidňujících informací. Vybíráme několik dotazů, na které v souvislosti s Juvenilem Detox maminkám nejčastěji odpovídáme.

  • Jak dlouho je potřeba Juvenil Detox užívat? To je velmi individuální a záleží, co od produktu očekáváte. Někteří zákazníci užívají Juvenil cyklicky, několikrát do roka. Zejména v obdobích, kdy potřebují podpořit kondici a eliminovat zvýšenou zátěž, což může být i v období těhotenství a kojení (ale i před a během chřipkových epidemií, při zvýšené pracovní zátěži, ve složitých životních situacích). Některým vyhovuje užívat produkt celoročně, protože se nechtějí připravit o benefity, které jim přináší na denní bázi. Juvenil Detox je vhodné brát buď jako podpůrný nástroj pro zdravá střeva a trávení - pak zákazníci užívají třeba jen 2 tobolky denně kontinuálně, nebo jako intenzivní kúru, při které volí maximální dávku, ale třeba jen na 1-3 měsíce.
  • Může se Detox užívat společně s klasickými Juvenil tobolkami?Všechny naše produkty jsou navrženy tak, aby je bylo možné kombinovat. Juvenil Detox v první fázi pročistí střeva od usazených nestrávených zbytků potravy a odpadních látek. V druhé fázi hojí a optimalizuje sliznici střev a následně harmonizuje mikroflóru. Upravuje tedy poměry přirozeně se vyskytujících bakterií osídlujících střevo. V této fázi je účinek patrný i na zlepšující se kondici. Dochází k psychickému zklidnění a zvýšení fyzické pohody. Drtivá většina imunitních procesů probíhá v tenkém střevě. Kombinace Juvenilu tobolky a Detoxu doporučujeme užívat následovně: 2 x 3 tablety Detox denně a k tomu 1x denně Juvenil tobolky. Dostanete se tím na optimální dávku účinných látek.
  • Můžu užívat Juvenil Detox, když kojím? Benefity Juvenilu Detox jsou významné zejména v období zvýšené zátěže, jakou je bezesporu i kojení. Pro váš klid a větší pohodu doporučujeme nasazovat přípravek pomalu. To znamená první týden ráno jednu a večer jednu tabletu, druhý týden 2 x 2 a teprve od 3. týdne plné dávkování 2 x 3 tablety. Nemůže vám uškodit ani plná dávka, ale počáteční fáze bývají u někoho dramatičtější, dostavují se dočasné průjmy, nebo naopak zácpa. To se pomalým nástupem eliminuje.
  • Obsahuje Juvenil lepek a mléko? Juvenil neobsahuje žádné alergeny, tudíž ani lepek a mléko. Jako probiotikum působí z pohledu úpravy poměru jednotlivých bakterií v trávicím traktu, ale nedoplňuje chybějící kmeny. Pokud máte diagnostikován deficit konkrétních bakterií, je vhodné je doplnit ideálně „živou jogurtovou kulturou”. V případě alergie nebo intolerance mléka vhodnou náhražkou.

 

Zpět do obchodu