12 kilo dole a napořád? Juvenil Detox pomohl Martině Seidl k vysněné postavě. Přečtěte si, jak.

Žádné rychlohubnutí do plavek, žádné zázraky na počkání. Nastavit si zdravý životní styl a mít dobrý pocit – s takovým záměrem začala produkty Juvenil užívat Martina Seidl, maminka dvou kluků a majitelka kosmetického salonu. Její příběh může být inspirací pro ty, kteří na váhu stoupají se zatajeným dechem. Přidáváme k němu tipy nutriční terapeutky Michaely Huvarové, která všem, kdo se chtějí vydat na cestu ke změně, radí: „Buďme na své tělo hodní a mějme ho rádi. Tisícinásobně nám to vrátí.“

 

Croptop vyměnit za mikinu, džíny vyhodit do koše

Když se Martiny zeptáte, kdy si uvědomila, že se svou váhou skutečně není spokojená, vzpomene si na dva momenty: „Nejspíš to byl jeden srpnový den, kdy jsem se chystala na rande, chtěla si obléci croptop a všimla si celulitidy na břiše. Tam jsem ji nikdy předtím neměla a byl to celkem velký aha moment. Namísto croptopu jsem si vzala oversize tričko a mikinu. Nebo možná den, kdy jsem se narvala do riflí a když si sedla, praskly ve švu. To bylo taky velké překvapení.“

Od rozhodnutí zaměřit se více na zdraví a snížit váhu ke skutečné změně životního stylu ale bývá dlouhá cesta. Jak upozorňuje Michaela, nejčastější chybou je začít jíst málo. „Na začátku sice rychle zhubneme, ale postupně se hmotnost zastaví a člověk může i při stejném objemu jídla přibírat,“ popisuje nutriční terapeutka.

Co bylo pro Martinu největší výzvou? „Čas. Zastavit se a najíst se v klidu. Neodbýt se rohlíkem, ale najít si čas na přípravu vyváženého jídla. Někdy je to opravdu složité a neříkám, že to sama dodržuju na 100 procent, ale je fajn na sebe nezapomínat,“ konstatuje.

 

Nejdřív zdravá imunita, potom ideální váha

Každodenní pracovní zápřah a péče o dvě malé děti přivedly Martinu k myšlence zařadit do svého jídelníčku doplněk stravy pro podporu imunity. „Nejprve se mi dostal do ruky klasický Juvenil v tobolkách a také kapky pro děti,“ popisuje s tím, že obrovský rozdíl pocítila především u dětí. Mladší syn zvládnul velmi dobře nástup do školky, což nebývá právě obvyklé, a oběma chlapcům se nemoci stále úspěšně vyhýbají. „Rýmičky mají lehký průběh a většina nemocí ani nepropukne,“ konstatuje spokojená maminka.

Když viděla, jaké benefity přinesl Juvenil synům, objednala ho i pro sebe. K tobolkám později přidala také další produkty - Sirup, Detox, Booster, Beauty. „Všechny obsahují patentovanou formuli Juvenil®, která je složena z komplexu biologicky aktivních látek. Kromě toho, že pomáhá při dlouhodobě snížené imunitě, podporuje regeneraci a harmonizuje střevní mikrobiom. Právě od kondice mikrobiomu se totiž odvíjí, jak dobře spíme, v jaké duševní pohodě jsme i jak dokážeme zpracovat potravu,“ vysvětluje nutriční terapeutka. Také zdravá imunita je pro efektivní snižování váhy s výhledem na její setrvalé udržení mimořádně důležitá.

 

Cítit se skvěle ve vlastním těle

Stejně jako ostatní produkty, Juvenil Detox se v každodenní rutině Martiny rychle zabydlel. Pravidelné užívání přineslo výsledky, které popisuje takto: „Musím říct, že díky Detoxu se cítím opravdu skvěle ve svém vlastním těle. Před rokem a půl jsem totiž bojovala s kily navíc a bylo to celkem náročné na psychiku, neboť na takové výkyvy váhy nejsem zvyklá. Zkoušela jsem leccos a pomohl mi právě Juvenil Detox. Určitě je taky znát, že pozitivně působí na střevní mikrobiom. Úplně mi vymizely veškeré zažívací potíže, mám více energie a celkově mám pocit, že se mi rozjel metabolismus.“

 

Juvenil Detox Martině pomáhá:

  • jíst mnohem menší porce,
  • nebojovat s pocity hladu,
  • vyhnout se chutím na sladké,
  • podpořit trávení,
  • zbavit se nafouklého bříška,
  • zmírnit celulitidu.

 

 

Bez racionálního jídelníčku a pohybu se to neobejde

Juvenil Detox funguje na více úrovních. Jednak pomáhá vyčistit a detoxikovat trávicí systém, ale doplňuje i látky, které jsou klíčové pro regeneraci střevní výstelky a v neposlední řadě napomáhá optimalizaci mikrobiálního složení ve střevech,“ vysvětluje Michaela. Jde totiž o směs bylinných výtažků, vlákniny, pektinu a aminokyselin, peptidů a nukleotidů. Jeho složení je ucelené a nastavené tak, aby ho organismus mohl využít souhrnně.

Ideální je spojit tento doplněk stravy s vyváženým jídelníčkem a fyzickou aktivitou. „Je fajn myslet na všechno komplexně. Doplňky stravy jsou skvělé, ale bez dodržování pitného režimu, dostatku spánku, optimální stravy a pohybu se nedá mluvit o zdravém životním stylu,“ zdůrazňuje Martina.

Jak nutriční terapeutka dodává, číslo, které vidíme na váze, není to nejdůležitější: „Je třeba řešit množství svalové i tukové hmoty a poměr mezi nimi. Velmi brzy také přijdeme na to, že hubnutí jako takové nelze učinit bez změny životního stylu a změny přístupu člověka k sobě samému.“

 

Hlavně vydržet!

Co by Martina poradila někomu, kdo s Juvenilem Detox začíná? „Hlavně vydržet! Nerada bych, aby někdo čekal zázraky na počkání. Já jsem hubla postupně 9 měsíců, což je celkem dlouhá doba. Určitě to nefunguje tak, že denně slupnete pár tobolek, a půjde to samo. Hubnutí nefunguje bez kalorického deficitu. Taky je potřeba vnímat své tělo. Upravovat dávkování podle potřeby, pít dostatek tekutin, hýbat se,“ doporučuje.

 

Nic není dobré uspěchat.

Své klienty vedu k tomu, aby si uvědomili, že ke své nadváze nepřišli během týdne. Snadněji pak pochopí, že zbavit se jí zabere nějaký čas. Změna, kterou očekávají, nepřijde lusknutím prstu,“ zdůrazňuje Michaela.

Martina její slova potvrzuje. Lidem, kteří se rozhodnou hubnout zdravě, doporučuje velkou dávku trpělivosti a pevnou vůli: „Mám pocit, že mnoho lidí si myslí, že výsledky uvidí hned, což není úplně reálné a mnohdy to vzdají v začátku. Proto ta trpělivost. A pevná vůle na odepření si dobrůtek v 8 hodin večer.“

 

Žít zase naplno

„Já Juvenil neberu proto, abych nadále hubla, ale proto, abych byla zdravá. A právě zdravý střevní mikrobiom je velké téma a pro mé tělo očividně podstatná část životního stylu. Co dělám, když se cítím demotivovaná? Vždycky se podívám na fotky z období, kdy jsem měla 12 kg nahoře, a hned vím, že už bych to znovu nechtěla dopustit. A nejde o to číslo na váze, ale o pocit, který ze sebe člověk má,“ popisuje Martina svůj postoj ke zdravému hubnutí.

Jestli vás zajímá, jakému pohybu dává přednost, tady je její dopověď: „Miluju in-line. Mohla bych na bruslích jezdit každý den a nejspíš by mě to nikdy nepřestalo bavit. A jelikož jsem holka z hor, tak túry, nejen po Krkonoších, patří k mému životu. To miluju.“

 

12 KRÁTKÝCH TIPŮ NUTRIČNÍ TERAPEUTKY MICHAELY HUVAROVÉ

  1. Najděte si čas na přípravu jídla: Vyhněte se rychlému a nezdravému občerstvení. Připravujte si vyvážené pokrmy z čerstvých potravin, které podporují vaše zdraví a pomáhají v hubnutí.
  2. Nezakazujte si potraviny, ale vybírejte moudře: Místo drastického omezování potravin se zaměřte na pestrou a vyváženou stravu, která zahrnuje dostatek zeleniny, bílkovin a zdravých tuků.
  3. Podporujte imunitu: Zařazujte do svého jídelníčku potraviny bohaté na vitaminy, minerály a další látky, které podporují imunitní systém, což má přímý vliv na snížení váhy a celkové zdraví.
  4. Pijte dostatek vody: Udržujte hydrataci těla pitím dostatečného množství vody. To pomáhá v trávení a může redukovat pocit hladu.
  5. Pravidelně se hýbejte: Začleňte do svého života pravidelnou fyzickou aktivitu, která vám vyhovuje, ať už je to chůze, jízda na kole, plavání nebo třeba tanec.
  6. Spěte dostatečně: Kvalitní spánek je klíčový pro regeneraci těla a efektivní metabolismus. Snažte se spát 7-9 hodin každou noc.
  7. Změňte přístup k jídlu: Jezte pomalu a vědomě. Tím pomůžete lepšímu vstřebávání živin a snížení množství přijaté potravy.
  8. Sledujte porce: Jíst menší porce může pomoci kontrolovat příjem kalorií a podpořit postupné hubnutí.
  9. Poslouchejte své tělo: Naučte se rozpoznávat signály hladu a sytosti. Jednou z nejdůležitějších dovedností je vědět, kdy jste opravdu hladoví a kdy jíte z jiných důvodů.
  10. Vytrvejte a buďte trpěliví: Změna životního stylu vyžaduje čas. Buďte trpěliví a pamatujte si, že malé změny mohou v dlouhodobém horizontu vést k velkým výsledkům.
  11. Pokud ve svých předsevzetích opakovaně selháváte, netrapte se sami. Oslovte nutričního terapeuta. Společně nastavíte změny životního stylu tak, aby pro vás byly udržitelné.

Využijte benefity produktů Juvenil. Speciálně vyvinutý Juvenil Detox je při redukci hmotnosti a poruchách metabolismu tuku a cukru důležitým a účinným pomocníkem.

 

 

Zpět do obchodu